Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
"Ezüst Nyár" az aranyló napsütésben    
Általános | 2015.11.15.
A tábor szervezői szerencsésen - kicsit nagyképűen szólva - megfelelő szaktudással döntöttek 2015-ben az „Ezüst Nyár” Somogyi Szépkorúak Tábora időpontjáról. A távprognózisokat böngészve úgy döntöttek, hogy augusztus utolsó és szeptember első napjai jó időt ígérnek. Így lett aztán az ezüst nyárból perzselő arany nyár.

 

„Ezüst Nyár” az aranyló napsütésben

Somogyi Szépkorúak Tábora 32. alkalommal

A tábor szervezői szerencsésen - kicsit nagyképűen szólva - megfelelő szaktudással döntöttek 2015-ben az „Ezüst Nyár” Somogyi Szépkorúak Tábora időpontjáról. A távprognózisokat böngészve úgy döntöttek, hogy augusztus utolsó és szeptember első napjai jó időt ígérnek. Így lett aztán az ezüst nyárból perzselő arany nyár. Persze ezt az a közel száz résztvevő egy cseppet sem bánta, aki résztvevője volt a 32. Tábornak Balatonszemesen.

Az idén is a Kovács Margit által vezényelt rutinos táborvezetés és nagyon sokszínű, gazdag program várta a táborozni vágyó szépkorúakat.

Volt hajóval, busszal, vonattal kirándulás! A Balaton átszelésének úti célja ezúttal Balatonfüred volt, míg busszal Balatonboglárra, vonattal Siófokra mentek a táborlakók.

Természetesen nem maradtak el a már jól bevált és várt programok, mint a szalonnasütés, a reggeli torna, a Ki? Mit? Tud? , az egészséggel kapcsolatos előadás, a közös lelki gyakorlat.

A kirándulások mellett új programmal is színesedett a paletta. Keresztrejtvény verseny kínált agytornát.

A térség nyugdíjas csoportjai színvonalas és szórakoztató műsorral kedveskedtek a tábor lakóknak.

Visszatérő fellépők volt a Berzencei Színjátszó csoport, akik ezúttal is nagyszerű műsort adtak.

Ezúttal egy különleges esemény fűszerezte a tábor lakóinak „hétköznapjait”. Korábban a táborban ismerkedett meg egymással az a pár, akik az elmúlt esztendőben hivatalosan is összekötötték életüket. A Tábor vezetése és lakói titokban megszervezték részükre a „Tábor esküvőt”. Megismerkedésük helyszínén „élethű” szertartás keretében erősítették meg egybekelésüket, melyet hetedhét országra szóló mulatság követett.

A Tábor résztvevői nagyon jól érezték magukat az igazi nyárban de egy „súlyos fogyatékosságot” a vezetés szemére vetettek. Nevezetesen azt, hogy Kovács Margit és csapata nem tudta az időt megállítani, így aztán villámgyorsan eltel a hat nap és haza kellett menni.

A korábbi szokásoknak megfelelően, már sokan a jövő évi táborra kezdek el szervezkedni!

Az elnökség ezúttal is köszöni a Tábor vezetésének Kovács Margitnak és segítőinek az önkéntes önzetlen munkájukat.

Köszönjük Takács József Balatonszemes polgármesterének támogatását, a programokon való részvételét.

Köszönjük mindazok munkáját akik a programokon fellépőként előadóként vagy más minőségben hozzájárultak a táborozó szépkorúak élmény gazdag üdüléséhez.

Elnökség

Képek a GALÁRIÁBAN láthatóak

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
A fehér gyászruhától a fekete menyasszonyi ruháig    
Általános | 2019.07.22.
A fehér gyászruhától a fekete menyasszonyi ruháigNépviseleti bemutató Zselickisfaludon. Negyedik alkalommal rendezte meg Szövetségünk a Somogy megyei Népviseleti Bemutatót, melynek másodízben adott otthont a zselici település.
Reuma Kúra 2019    
Általános | 2019.06.25.
Az idén augusztus 10.-én ( szombat ) ismét Kaposmérőbe e vendégszerető faluba hívunk benneteket
Ülésezett a III. Országos Nyugdíjas Parlament    
Általános | 2019.02.22.
2019. február 08.-án ülésezett III. Országos Nyugdíjas Parlament. Az ONyP-ben a megyék küldöttei, az idősek országos hatókörű szervezeteinek képviselői, a meghívott szakértők és vendégek vettek részt. A III. parlamenten az ország minden megyéjéből és Budapestről több mint négyszáz küldött volt jelen, akik „lefedték” az egész országot.
MENNYI AZ ANNYI 2019 A 2018-19 évi nyugdíjemelés ellentmondásai, igazságtalansága Összevetés a somogyi öregségi nyugdíjakkal    
Általános | 2019.01.15.
Alapvetés: Mivel az átlag információ minden nyugdíjas zsebéből nagyjából azonos összeget vesz ki, akkor forintosítva egyforma összeget is kell visszatenni!
Három hónap kilenc megyei szintű rendezvény 2018 második félévében    
Általános | 2018.12.03.
Minden évben hagyományosan a Szövetség naptárának második féléve bővelkedik eseményekben. Így volt ez 2018-ban is. A rendezvények sorát augusztus 04.-én megtartott „Reuma Kúra 2018” Játékos Sportverseny nyitotta és a Somogyi Szépkorúak II. Dalos Találkozója zárta november 14.-én. E két időpont között kilenc megyei szintű programot kínáltunk tagszervezeteink tagságának.
LEGÚJABB KÉPEK