Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Civileket a Somogy Vármegyei Közgyűlkésbe    
Általános | 2024.05.10.
Mint mindenki előtt ismeretes, hogy egy hónap múlva június 09.-én az ország választásra jogosult polgárai, dönthetnek a településük új vezetéséről, a vármegyei közgyűlések tagjairól és képviselőket küldhetnek az Európai Parlamentbe.

Szövetségünk a 2019. évi választásokhoz hasonlóan a küldöttgyűlés falhatalmazása alapján 2024. évben ismételten támogatóként részt veszünk a „SOMOGYÉRT” Egyesület választási munkájában. A megállapodás alapján a Egyesületünk 2. helyet foglalja el a megyei választási listán Stikel János Szövetségünk elnöke személyében. Amennyiben a választásokon a SOMOGYÉRT Egyesület a választók akaratából legalább két vármegyei közgyűlési mandátumot szerez, akkor Szövetségünk továbbra is a Somogy Vármegyei Közgyűlés tagja marad és továbbra is lesz képviselete a vármegyei testületben.

EZ A TÉTJE AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNKNEK ÉS A VÁLASZTÁSIG HÁTRALÉVŐ MUNKÁJÁNAK.

Szövetségünk úgy látja, hogy aránytalanul magas a pártok képviselete országosan is és Somogy Vármegye Közgyűlésében is. Nincs jelen a civil világ megfelelő képviselete, olyan képviselők jelenléte a közgyűlésben, amelyek pártoktól függetlenül képviselik Somogy Vármegye lakosságának érdekeit, benne a TÖBB MINT 80 EZER NYUGDÍJAS ÉRDEKEIT IS.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy a SOMOGYÉRT Egyesület a Szövetségünkkel együttműködve a lehető legnagyobb létszámban jelen legyen a Vármegyei Közgyűlésben.

Ehhez sok nyugdíjas társunk önzetlen, önkétes munkájára és szavazatára van szükségünk.

Meg kell szólítanunk a családtagjainkat – házastársainkat, gyermekeinket, unkáinkat – rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket, mindazokat, akik nem pártelkötelezettek, vagy még bizonytalanok a szavazatukkal kapcsolatosan. Szavazzanak a 30. éves gazdag múlttal rendelkező SOMOGYÉRT Egyesület és a 34. éve a nyugdíjasokért dolgozó Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége képviselőjét is tartalmazó 4. számú „SOMOGYÉRT Egyesület” megyei listára.

Mindkét egyesület és az azt képviselő jelöltek nagy közösségi és közéleti tapasztal rendelkeznek és pártoktól függetlenül, értékek mentén a somogyi emberek jövőjének érdekében képesek és akarnak dolgozni.

A két szervezet célja, hogy Somogy vármegye végre elmozduljon a megyék fejlettségét mutató lista alsó egyharmadából. Ezért szeretnénk a közgyűlésben együtt dolgozni a pártok képviselőivel Somogy Vármegye fejlődése sikeres jövője, az emberek jobb élete, boldogulása érdekében.

Kérünk benneteket, hogy szavazzatok ránk és azok felé is ajánljátok a SOMOGYÉRT Egyesületet, akik nem pártelkötelezettek, vagy tanácstalanok, bizonytalanok abban, hogy kire szavazzanak. Javasoljátok az Egyesületre történő szavazást azoknak is, akik eredendően nem akarnak elmenni voksolni.

Számítunk minden tagunk, támogatónk, velünk rokonszenvezők aktív, hatékony  segítségére a SOMOGYÉRT Egyesület támogatására!

„CIVILEKET A SOMOGY VÁRMEGYEI KÖZGYŰLÉSBE.”

Elnökség

 

 

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Civileket a Somogy Vármegyei Közgyűlkésbe    
Általános | 2024.05.10.
Civileket a Somogy Vármegyei KözgyűlkésbeMint mindenki előtt ismeretes, hogy egy hónap múlva június 09.-én az ország választásra jogosult polgárai, dönthetnek a településük új vezetéséről, a vármegyei közgyűlések tagjairól és képviselőket küldhetnek az Európai Parlamentbe.
PORGRAMOK 2024    
Általános | 2024.04.15.
Szövetségünk 2024 április 04.-én tartotta Küldöttgyűlését. A küldöttek az előírt napirendek között elfogadták az elnökség 2024 évre ajánlott munkaprogramját, benne a tagszervezetek felé javasolt pályázatokat és versenyeket.
Isten veled Elnök Úr! Isten Veled Gyenesei Pista!    
Általános | 2024.04.15.
Mint ismeretes előttetek, Dr. Gyenesei István a 30. éves SOMOGYÉRT Egyesület elnöke, türelemmel viselt súlyos betegség következtében március 21.-én elhunyt. Április 06.-án Kaposváron helyezték végső nyugalomba. A gyászszertartáson a SOMOGYÉRT Egyesület és a Szövetségünk nevében Stikel János mondott búcsúzó beszédet.
Nagy segítség számunkra a személyi jövedelemadó 1%.-nak felajánlása    
Általános | 2024.01.22.
Nagy segítség számunkra a személyi jövedelemadó 1%.-nak felajánlása
Legördült a függöny 2023-ban    
Általános | 2023.12.23.
Siófokon a Szépkorúak Hónapja rendezvény sorozat zárásaként megtartott vegyes műfajú gálával véget ért a Szövetség 2023. második féléves programja, amely hat vármegyei szintű rendezvényt foglalt magába. A sokszínű több programot is felsorakoztató rendezvények szövetségünk tagságának túlnyomó többségét aktivizálták. Közel kétezer szépkorú társunk volt tevékeny résztvevője a tartalmas, változatos és szórakoztató eseményeknek.
LEGÚJABB KÉPEK
Ulrich Róbert a csurgói Viktor Kft. igazgatója Díszoklevél 
 
Gál Istvánné Mezőcsokonya Díszoklevél 
 
 
 
Gyurik Attila Fiad polgármestere Díszoklevél 
 
Tóth Gergely a CE Plaza Hotel tulajdonosa Díszoklevél 
 
Tóth Lajosné Nágocs Szövetségben a Szépkorúakért Díj 
 
Székely Lászlóné Somogysárd Díszoklevél  
 
Pápa Erzsébet Csurgó Díszoklevél 
 
Márkus Ferencné Várda Díszoklevél 
 
Majzik Gyuláné Mezőcsokonya Díszoklevél 
 
László Vilmosné a Várda Díszoklevél 
 
Kovács Ferenc Szentgáloskér Díszoklevél 
 
Joós Ferencné Nagyatád Díszoklevél  
 
Horváth Győző Iharos polgármestere Díszoklevé 
 
Fülöp Magdolna Csombárd Díszoklevél 
 
Éder Erzsébet Kaposvár Díszoklevél 
 
Dékány Lászlóné Csombárd Diszoklevél 
 
Huszti Gábor Somogy Vármegye Közgyűlés alelnöke Szövetség Dísz Tagja 
 
 
 
Verb Józsefné Zselickislak Szövetségben a Szépkorúakért Díj