Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
KÖZEL AZ ÚRHOZ    
Általános | 2023.04.29.
Szövetségünk tagsága körében jelentős a valamelyik felekezethez tartozó hívők aránya. Ezért is fogalmazódott meg elnökségünk részéről az a gondolat, hogy hívő tagjaink részére is programot kínáljunk.

 

Felhívás

Egyházi Énekek  II. Ökumenikus Találkozója

Szövetségünk tagsága körében jelentős a valamelyik felekezethez tartozó hívők aránya. Ezért is fogalmazódott meg elnökségünk részéről az a gondolat, hogy hívő tagjaink részére is programot kínáljunk.

Erre jó lehetőséget kínál egy ökumenikus találkozó, ahol egyéni és csoportos fellépők bemutathatják azokat az énekeket, amelyek felekezetük különböző eseményein elhangzanak.

Ehhez a rendhagyó eseményhez ebben az évben is sikerült egy olyan helyszínt találni, amely külsőségében és történetében méltó környezet e különleges programunkhoz.

A rendezvénynek a 2023.- ban a Kaposvári Református Templom ad helyet. Dr. Petró László a Kaposvári Református Egyházközség vezető lelkipásztora örömmel nyitott szívvel fogadta a helyszínre vonatkozó kérésünket.

Szövetségünk elnöksége szeretettel hív bármely Magyarországon bejegyzett egyházi felekezethez tartozó hívő tagtársunkat, vagy csoportot, akik szeretnék bemutatni egyházuk valamelyik énekét.

Természetesen örömmel várjuk nem hívő szépkorú tagjainkat is, valamint minden érdeklődőt!

A rendezvény nyitott, így a Szövetségünkhöz nem tartozó egyéni fellépők és csoportok jelentkezését is szívesen vesszük!

A találkozó időpontja: 2023. július 22.  10.00

A Jelentkezési lap a LETÖLTHETŐ ANYAGOK könyvtárban olvasható és onnan letölthető!

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Most van szükség a tisztes nyugdíjra    
Általános | 2023.06.02.
Most van szükség a tisztes nyugdíjraAz időseknek nincsenek arra évtizedeik, hogy kivárják a kedvező változást, állapította meg a Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége elnöksége a május 17.-én megtartott küldöttgyűlés beszámolójában.
KÖZEL AZ ÚRHOZ    
Általános | 2023.04.29.
KÖZEL AZ ÚRHOZSzövetségünk tagsága körében jelentős a valamelyik felekezethez tartozó hívők aránya. Ezért is fogalmazódott meg elnökségünk részéről az a gondolat, hogy hívő tagjaink részére is programot kínáljunk.
40 éves az "Ezüst Nyár    
Általános | 2023.03.31.
Négy évtizede minden évben megrendezésre kerül a somogyi nyugdíjasok kedvenc tábora az Ezüst Nyár. A tábor népszerűsége töretlen. Minden évben a telt házzal "üzemel". Elnökségünk bízik abban, hogy ebben az évben is megtelnek a szobák a tradicionálisan jó hangulatú és gazdag, szórakoztató programok hatására.
Ujra lendületben. Sokszínű programot kínál Szövetségünk a tagjainak    
Általános | 2023.03.01.
Február végén tartotta elnökségünk a 2023-as esztendő első elnökségi ülését. Bevezetőjében Stikel János elnök óvatos optimizmussal de bizakodóan emelte ki, hogy talán ebben az évben már maradéktalanul megvalósíthatják eltervezett programjukat.
Második felvonás Lengyeltótiban    
Általános | 2023.01.11.
A barcsi gála folytatását kiváló körülmények várták Lengyeltótiban. A Somogyi Szépkorúak XXIV. Megyei Vegyes Műfajú Gála második felvonásának kezdetén közel háromszáz részvevő várta a rendezvényt megnyitó szignált és az azt követő sokszínű műsort a lengyeltóti művelődési központban.
LEGÚJABB KÉPEK