Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Ismét megyei rendezvények Újra örömteli találkozások    
Általános | 2022.10.24.
A koronavírus járvány szorításából kiszabadulva, Szövetségünk elnöksége tavasszal óvatos optimizmussal látott hozzá az második félév programjainak megtervezéséhez, megszervezéséhez.

 

Két évet kellett várni a Szövetség tagszervezeteinek a nyugdíjas társainknak arra, hogy ismét beinduljon az a kulturális zsongás, amely évtizedek óta jellemezte szervezetünket. A nagyon sok áldozatottal járó koronavírus járvány kapcsán meghozott kormányzati korlátozó döntések, az élet más területeihez hasonlóan lehetetlenné tették a klubéletet a rendezvények megtartását, a közösségi események megrendezését. Tagságunk fegyelmezetten betartotta a járványügyi szabályokat. Ugyanakkor türelmetlenül is várták az időt, amikor újra találkozhatnak egymással, elindulhat a klubélet és a Szövetségünk is megszervezhesse azokat a kulturális, közösségi rendezvényeket, amelyeket az elmúlt évek során mindig izgalommal és szorgalmas felkészüléssel vártak.

A koronavírus járvány szorításából kiszabadulva, Szövetségünk elnöksége tavasszal óvatos optimizmussal látott hozzá az második félév programjainak megtervezéséhez, megszervezéséhez.

A félelemben, szorongásban, óvatosságban eltelt két év éreztette hatását a rendezvényeken történt részvételek tekintetében. Több nagy múlttal rendelkező szervezetünk részben óvatosságból, részben a felkészülés hiányából távol maradt az eseményektől. Ugyanakkor újabb klubok kapcsolódtak be a rendezvény sorozatba.

Öt rendezvényt terveztünk be a júliustól október végéig terjedő időszakra. Örömteli számunkra, hogy mind az ötöt színvonalasan, nagy sikerrel sikerült megvalósítani. Az öt programmal több mint ezer szépkorú társunkat sikerült megmozdítani.

A rendezvények sora október 22.-én zárult.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy országosan is egyedülálló egyházi énekek ökumenikus találkozóját tartottuk Segesden, amely a reméltnél sokkal nagyobb sikerrel zárult.

39. alkalommal szerveztük meg az „Ezüst Nyár” Somogyi Szépkorúak táborát. Noha a magas infláció miatt a részvételi díjat meg kellett emelnünk a Tábor ebben az évben is „teltházas” volt.

Szövetségünkben hagyomány, hogy októbet hónapban több rendezvényt is kínálunk tagjainknak. Ebben az évben három programot bonyolítottunk le a Szépkorúak hónapjában. VIII. alkalommal rendeztük meg a Somogyi Szépkorúak Megyei Katonadalos Találkozóját Taszáron. A már harmincnégy éves hagyományra visszatekintő Somogyi Szépkorúak Megyei Vegyes Műfajú Művészeti Gálája két helyszínen zajlott, Barcson és Lengyeltótiban.

Ennyit dióhéjban a  második féléves programjainkról, melyekről egyenként részletesebben adunk tájékoztató itt a honlapunkon és képeket töltünk fel a „GALÉRIA” könyvtárban.

Kellemes böngészést kívánunk a honlapunkra látogatóknak!

Elnökség

 

 

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Most van szükség a tisztes nyugdíjra    
Általános | 2023.06.02.
Most van szükség a tisztes nyugdíjraAz időseknek nincsenek arra évtizedeik, hogy kivárják a kedvező változást, állapította meg a Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége elnöksége a május 17.-én megtartott küldöttgyűlés beszámolójában.
KÖZEL AZ ÚRHOZ    
Általános | 2023.04.29.
KÖZEL AZ ÚRHOZSzövetségünk tagsága körében jelentős a valamelyik felekezethez tartozó hívők aránya. Ezért is fogalmazódott meg elnökségünk részéről az a gondolat, hogy hívő tagjaink részére is programot kínáljunk.
40 éves az "Ezüst Nyár    
Általános | 2023.03.31.
Négy évtizede minden évben megrendezésre kerül a somogyi nyugdíjasok kedvenc tábora az Ezüst Nyár. A tábor népszerűsége töretlen. Minden évben a telt házzal "üzemel". Elnökségünk bízik abban, hogy ebben az évben is megtelnek a szobák a tradicionálisan jó hangulatú és gazdag, szórakoztató programok hatására.
Ujra lendületben. Sokszínű programot kínál Szövetségünk a tagjainak    
Általános | 2023.03.01.
Február végén tartotta elnökségünk a 2023-as esztendő első elnökségi ülését. Bevezetőjében Stikel János elnök óvatos optimizmussal de bizakodóan emelte ki, hogy talán ebben az évben már maradéktalanul megvalósíthatják eltervezett programjukat.
Második felvonás Lengyeltótiban    
Általános | 2023.01.11.
A barcsi gála folytatását kiváló körülmények várták Lengyeltótiban. A Somogyi Szépkorúak XXIV. Megyei Vegyes Műfajú Gála második felvonásának kezdetén közel háromszáz részvevő várta a rendezvényt megnyitó szignált és az azt követő sokszínű műsort a lengyeltóti művelődési központban.
LEGÚJABB KÉPEK