Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Egészségmegőrző és természet közeli programok    
Általános | 2022.04.03.
Szövetségünk elnöksége 2022. februári ülésén döntött arról, hogy olyan programokat is ajánl a tagszervezeteinek, tagságának, amely a szervezeti életet egy kicsit közelebb viszi a természethez, miközben hozzájárul az idős korhoz igazodó egészség megőrzéshez, kedvet csinál a rendszeres természetbeni mozgáshoz

Felhívás

és versenykiírás

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS TERMÉSZETKÖZELI

PROGRAMOK

Szövetségünk elnöksége 2022. februári ülésén döntött arról, hogy olyan programokat is ajánl a tagszervezeteinek, tagságának, amely a szervezeti életet egy kicsit közelebb viszi a természethez, miközben hozzájárul az idős korhoz igazodó egészség megőrzéshez, kedvet csinál a rendszeres  természetbeni mozgáshoz

Ennek keretében négy olyan programot vett fel a 2022 évi munkatervébe, amely ezt a célt hivatott szolgálni.

( a 2022. évi munkaprogramban megtalálható a honlap ESEMÉNYNAPTÁR könyvtárban )

Ebből a négy programból kettőben versenyt hirdetünk a tagszervezeteink részére!

1. „Bokrétát kötöttem tavaszi virágból.”

Kirándulás a tavaszi rétre, erdőbe. Vadvirág csokor kötő verseny!

2. Tegyük meg a maratoni távot! Csoportos séta a résztvevők által kijelölt pontig és vissza.

A két feladatot a tavasz folyamán a versenykiírásban megadott határidők között lehet teljesíteni és a felhíváshoz csatolt nevezési lap kitöltésével  a csatolt mellékletekkel együtt lehet a versenyben részt venni.

A Verseny felhívás és a Nevezési lap letölthető a

LETÖLTHETŐ ANYAGOK

könyvtárból

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Ujra lendületben. Sokszínű programot kínál Szövetségünk a tagjainak    
Általános | 2023.03.01.
Február végén tartotta elnökségünk a 2023-as esztendő első elnökségi ülését. Bevezetőjében Stikel János elnök óvatos optimizmussal de bizakodóan emelte ki, hogy talán ebben az évben már maradéktalanul megvalósíthatják eltervezett programjukat.
Második felvonás Lengyeltótiban    
Általános | 2023.01.11.
A barcsi gála folytatását kiváló körülmények várták Lengyeltótiban. A Somogyi Szépkorúak XXIV. Megyei Vegyes Műfajú Gála második felvonásának kezdetén közel háromszáz részvevő várta a rendezvényt megnyitó szignált és az azt követő sokszínű műsort a lengyeltóti művelődési központban.
Az összetartozás érzése többet ér minden pirulánál. XXIV. Vegyes Műfajú Megyei Művészeti Gála első felvonása BARCSON    
Általános | 2023.01.05.
Az összetartozás érzése többet ér minden pirulánál – vallják nyugdíjasaink. Október hónap Somogy megyében hagyományosan a Szépkorúak Hónapja. Ezért 24. éve mindig október hónapban kerül megrendezésre a szépkorúak megyei szintű művészeti bemutatója, mely alkalmat ad arra is, hogy köszöntsék a nyugdíjasokat. Erre most a COVID járvány miatt két évet kellett várni a Szövetség tagszervezeteinek a nyugdíjas társainknak.
"Ez a vonat most van indulóban", 8 katonadalos találkozó Taszáron    
Általános | 2022.11.20.
"Ez a vonat most van indulóban", 8 katonadalos találkozó TaszáronKét év „COVID szünet” után ismét zengtek a katonadalok Taszáron. Nyolcadik alkalommal rendeztük meg a Somogyi Szépkorúak Katonadalos találkozóját. Az esemény a hagyományoknak megfelelően az idősek hónapja nyitó rendezvénye volt.
Tagszervezeti vezetők találkozója Atádon    
Általános | 2022.11.13.
Több mint két évtizede minden évben egy alkalommal találkozóra hívja az elnökség a Szövetség tagszervezeti vezetőit és helyetteseit két napos szakmai jellegű találkozóra. Ezúttal is, már hetedik alkalommal Nagyatád városa adott helyet a szeptemberi mintegy száz fős tanácskozásnak.
LEGÚJABB KÉPEK