Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez.

A tervezett rendezvények helyszínei és időpontjai a honlapunk „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak. Az elmúlt évhez képest a népszerű rendezvényeink sora eggyel bővült. Zselickisfaludon augusztus 25.-én ( szombat ) tartjuk meg a maga nemében egyedülálló népviseleti divatbemutatót. Ide várjuk a megye különböző tájegységeinek népviseleteit. A rendezvény nyitott szeretettel várjuk a szomszédos megyékből, de akár az ország egyéb területeiről is azokat, akik szeretnék bemutatni hiteles népviseletüket. Információt Buzsáki Károlynétól a Kulturális Bizottság elnökétől lehet kérni( +36 20 445 4494 )

Szintén nyitott a „Reuma Kúra 2018” Somogyi Szépkorúak Játékos Sportversenye is. 8. alkalommal rendezzük meg, harmadik alkalommal Kaposmérőben. Ide is örömmel várunk minden sportolni vágyó és a verseny iránt érdeklődő szépkorú társunkat. A Versenykiírás és a Jelentkezési lap honlapunk „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható. Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

Ebben az évben 36. alkalommal szeptember 02-08 között rendezzük meg Balatonszemesen az „ Ezüst Nyár 2018” Somogyi Szépkorúak Táborát. Örömünkre most is minden hely betelt. A szervezők az idén is olyan programot állítottak össze, amely reményünk szerint elnyeri a táborlakók tetszését.

A „Szépkorúak Hónapja” ebben az évben már a szépkorúak másfél hónapjára bővült. Az öt megyei szintű kulturális programra azok a tagszervezetek kaptak meghívót, akik a 10 helyszínen megtartott Kistérségi Tavaszi Kulturális Zsongás rendezvényeken elnyerték a zsűri tetszését. Az öt helyszínen összesen több mint 130 műsorszámot láthatnak az érdeklődők, melyekre mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A rendezvények helyszínei és időpontjai „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak.

A Szépkorúak Hónapja első eseménye a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Somogyi Szépkorúak Katonadalos találkozója. Ez a találkozó abban különleges, hogy a honvédséghez nem kötődő civil szervezetek vesznek részt rajta, amely ismereteink szerint országosan is egyedülálló. Ez az eseményünk is nyitott, tehát részt vehetnek rajta azok a kórusok és egyéni fellépők, akik szeretik és szívesen éneklik a különböző korok katona dalait. Jelentkezési lap a „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható

Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.
Vegyes aktualitások    
Általános | 2018.04.24.
Megint kimaradnak a fával és szénnel fűtők a rezsi csökkentésből ?    
Általános | 2018.03.30.
Március 27.- én Szövetségünk elnöksége nevében levelet küldött Stikel János elnök Dr. Pintér Sándor belügyminiszternek a fával és szénnel fűtők rezsicsökkentése körül érzékelhető bizonytalanság miatt!
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!    
Általános | 2018.03.30.
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!Magas részvétel mellett tartottuk meg március 21-én Szövetségünk tisztújító küldöttgyűlését, amely számadás volt az elmúlt négy év és a 2017-es év munkájáról.
MENNYI AZ ANNYI 2018 Tények és következtetések a 2018 évi 3%-os infláció követő nyugdíjemelésről és ami még ezen túl mutat    
Általános | 2018.01.29.
Szövetségünk nem valaki ellen, hanem a nyugdíjasainkért fogalmazza meg jó szándékú kritikai észrevételeit, javaslatait a nyugdíjasok életszínvonalával és életminőségével kapcsolatosan. Ez a szellemiség a 27 év során nem változott. A nyugdíjasoknak is joga van jobban élni, ha az ország gazdasági helyzete ezt lehetővé teszi.
LEGÚJABB KÉPEK
Hunyadi Magdolna leköszönő kistérségi vezető 
 
Szabó Tiborné ügyvezető alelnök nyugdíjba vonulása az elnökségből 
 
Az Etikai Bizottság 
 
A Felügyelő Bizottság 
 
A Kulturális Bizottság 
 
Az elnök és a négy alelnök 
 
Az új elnökség 
 
Igen 
 
Kutor Sándor a Marcali és Környéke Nyugdíjas Kistérség vezető helyettese 
 
Tüttő Lajosné a Somogyvári Sárga rózsa Dalkör vezetője  
 
Verb Józsefné a Zselickislaki Nyugdíjasok Egyesülete elnöke 
 
Kovács Lászlóné klub vezető Nagyberkiből 
 
Nagy Istvánné a Magyaregresi Együtt-egymásért Egyesület elnöke 
 
Tilesch József a Balatonberényi Nyugdíjas Egyesület elnöke 
 
Átadásra várva 
 
Alelnöki előkészület 
 
Gyenesei István a Szövetség Dísz Tagja köszönt 
 
Ormai István a Szövetség Dísz Tagja, Nagyatád polgármestere köszönti a küldöttek 
 
Kiss Jánosné egy verssel köszönti a küldötteket