Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez.

A tervezett rendezvények helyszínei és időpontjai a honlapunk „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak. Az elmúlt évhez képest a népszerű rendezvényeink sora eggyel bővült. Zselickisfaludon augusztus 25.-én ( szombat ) tartjuk meg a maga nemében egyedülálló népviseleti divatbemutatót. Ide várjuk a megye különböző tájegységeinek népviseleteit. A rendezvény nyitott szeretettel várjuk a szomszédos megyékből, de akár az ország egyéb területeiről is azokat, akik szeretnék bemutatni hiteles népviseletüket. Információt Buzsáki Károlynétól a Kulturális Bizottság elnökétől lehet kérni( +36 20 445 4494 )

Szintén nyitott a „Reuma Kúra 2018” Somogyi Szépkorúak Játékos Sportversenye is. 8. alkalommal rendezzük meg, harmadik alkalommal Kaposmérőben. Ide is örömmel várunk minden sportolni vágyó és a verseny iránt érdeklődő szépkorú társunkat. A Versenykiírás és a Jelentkezési lap honlapunk „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható. Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

Ebben az évben 36. alkalommal szeptember 02-08 között rendezzük meg Balatonszemesen az „ Ezüst Nyár 2018” Somogyi Szépkorúak Táborát. Örömünkre most is minden hely betelt. A szervezők az idén is olyan programot állítottak össze, amely reményünk szerint elnyeri a táborlakók tetszését.

A „Szépkorúak Hónapja” ebben az évben már a szépkorúak másfél hónapjára bővült. Az öt megyei szintű kulturális programra azok a tagszervezetek kaptak meghívót, akik a 10 helyszínen megtartott Kistérségi Tavaszi Kulturális Zsongás rendezvényeken elnyerték a zsűri tetszését. Az öt helyszínen összesen több mint 130 műsorszámot láthatnak az érdeklődők, melyekre mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A rendezvények helyszínei és időpontjai „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak.

A Szépkorúak Hónapja első eseménye a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Somogyi Szépkorúak Katonadalos találkozója. Ez a találkozó abban különleges, hogy a honvédséghez nem kötődő civil szervezetek vesznek részt rajta, amely ismereteink szerint országosan is egyedülálló. Ez az eseményünk is nyitott, tehát részt vehetnek rajta azok a kórusok és egyéni fellépők, akik szeretik és szívesen éneklik a különböző korok katona dalait. Jelentkezési lap a „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható

Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Ezüst Nyár 2019 Somogyi Szépkorúak Tábora    
Általános | 2019.03.07.
Az Elnökség február 20. ülésén döntött arról, hogy kellő létszámú jelentkező esetén ebben az évben is megtartja a TÁBORT.
Ülésezett a III. Országos Nyugdíjas Parlament    
Általános | 2019.02.22.
2019. február 08.-án ülésezett III. Országos Nyugdíjas Parlament. Az ONyP-ben a megyék küldöttei, az idősek országos hatókörű szervezeteinek képviselői, a meghívott szakértők és vendégek vettek részt. A III. parlamenten az ország minden megyéjéből és Budapestről több mint négyszáz küldött volt jelen, akik „lefedték” az egész országot.
MENNYI AZ ANNYI 2019 A 2018-19 évi nyugdíjemelés ellentmondásai, igazságtalansága Összevetés a somogyi öregségi nyugdíjakkal    
Általános | 2019.01.15.
Alapvetés: Mivel az átlag információ minden nyugdíjas zsebéből nagyjából azonos összeget vesz ki, akkor forintosítva egyforma összeget is kell visszatenni!
Három hónap kilenc megyei szintű rendezvény 2018 második félévében    
Általános | 2018.12.03.
Minden évben hagyományosan a Szövetség naptárának második féléve bővelkedik eseményekben. Így volt ez 2018-ban is. A rendezvények sorát augusztus 04.-én megtartott „Reuma Kúra 2018” Játékos Sportverseny nyitotta és a Somogyi Szépkorúak II. Dalos Találkozója zárta november 14.-én. E két időpont között kilenc megyei szintű programot kínáltunk tagszervezeteink tagságának.
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.
LEGÚJABB KÉPEK
Nyugdíjasok Buzsáki Egyesülete 
 
 
 
Tüskevári Nyugdíjas Klub 
 
 
 
 
 
 
 
Berzencei Borostyán Nyugdíjas Klub 
 
Nagy István Magyaregresi Együtt-Egymásért Nyugdíjas Klub 
 
Kaposszerdahelyi Nyugdíjas Egyesület 
 
Gyékényesi Margaréta Nyugdíjas Klub 
 
 
 
Kaposvári Harmónia Énekegyüttes 
 
 
 
Csurgói Őszirózsa Nyugdíjas Klub 
 
 
 
Balatonfenyvesi Ezüstfenyő Nyugdíjas Egyesület Népdalköre 
 
Utasiné Kenderák Tímea a Taszári Rozmaring Kórus művészeti vezetője 
 
Kőröshegyi Nyugdíjas Klub  
 
Karádi Szivárvány Nyugdíjas Klub  
 
Baranyai Éva a Balatonfenyvesi Ezüstfenyő Nyugdíjas Egyesület elnöke