Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez.

A tervezett rendezvények helyszínei és időpontjai a honlapunk „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak. Az elmúlt évhez képest a népszerű rendezvényeink sora eggyel bővült. Zselickisfaludon augusztus 25.-én ( szombat ) tartjuk meg a maga nemében egyedülálló népviseleti divatbemutatót. Ide várjuk a megye különböző tájegységeinek népviseleteit. A rendezvény nyitott szeretettel várjuk a szomszédos megyékből, de akár az ország egyéb területeiről is azokat, akik szeretnék bemutatni hiteles népviseletüket. Információt Buzsáki Károlynétól a Kulturális Bizottság elnökétől lehet kérni( +36 20 445 4494 )

Szintén nyitott a „Reuma Kúra 2018” Somogyi Szépkorúak Játékos Sportversenye is. 8. alkalommal rendezzük meg, harmadik alkalommal Kaposmérőben. Ide is örömmel várunk minden sportolni vágyó és a verseny iránt érdeklődő szépkorú társunkat. A Versenykiírás és a Jelentkezési lap honlapunk „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható. Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

Ebben az évben 36. alkalommal szeptember 02-08 között rendezzük meg Balatonszemesen az „ Ezüst Nyár 2018” Somogyi Szépkorúak Táborát. Örömünkre most is minden hely betelt. A szervezők az idén is olyan programot állítottak össze, amely reményünk szerint elnyeri a táborlakók tetszését.

A „Szépkorúak Hónapja” ebben az évben már a szépkorúak másfél hónapjára bővült. Az öt megyei szintű kulturális programra azok a tagszervezetek kaptak meghívót, akik a 10 helyszínen megtartott Kistérségi Tavaszi Kulturális Zsongás rendezvényeken elnyerték a zsűri tetszését. Az öt helyszínen összesen több mint 130 műsorszámot láthatnak az érdeklődők, melyekre mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A rendezvények helyszínei és időpontjai „ ESEMÉNYEK” könyvtárban olvashatóak.

A Szépkorúak Hónapja első eseménye a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Somogyi Szépkorúak Katonadalos találkozója. Ez a találkozó abban különleges, hogy a honvédséghez nem kötődő civil szervezetek vesznek részt rajta, amely ismereteink szerint országosan is egyedülálló. Ez az eseményünk is nyitott, tehát részt vehetnek rajta azok a kórusok és egyéni fellépők, akik szeretik és szívesen éneklik a különböző korok katona dalait. Jelentkezési lap a „LETÖLTHETŐ ANYAGOK” könyvtárból letölthető és kinyomtatható

Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Sinopharm: Igen? Nem? Szövetségünk elnökségének javaslatai, kérései Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökéhez    
Általános | 2021.06.20.
Szövetségünk elnöksége 2021. június 18.-án levelet küldött Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökének. Tartalmát indokolja, hogy a koronavírus elleni oltásnál használt kínai Sinopharm vakcinával kapcsolatban rendkívül ellentmondásos információk hangzanak el nemzetközi és hazai szakemberek, valamint politikusok részéről. Nem tisztul, inkább zavarosabb a kép abban a tekintetben, hogy a 60 év feletti lakosság körében mennyire hatásos a Sinopharm vakcina.
Felhívás! Ezüst Nyár 2021 Somogyi Szépkorúak Tábora    
Általános | 2021.05.14.
Mit várok a kr.u. 2021. esztendőtöl?    
Általános | 2020.12.29.
Most 2020 végén nagyon egyszerű a válasz a címben feltett kérdése. Semmit nem várok jobban, mint hogy eltűnjön az életünkből a rettegett vírus
Vajon megőrizték e 2011-2020 között a nyugdíjak a vásárló értéküket! ( rövidített változat )    
Általános | 2020.12.25.
Tíz év telt el azóta, hogy a nyugdíjasok életszínvonalának megőrzése érdekében törvény született az infláció követő nyugdíjemelésről….
Vásárlási időzóna    
Általános | 2020.11.25.
Újabb, a koronavírus járvány lassítását és az idősek védelmét szolgáló intézkedés lépett életbe. A kormány az Idősek Tanácsa javaslatára keddtől ismét bevezette az idősek - vagyis a 65 év felettiek - vásárlási sávját. Sajnos ezzel kapcsolatosan bekövetkezett az a helyzet, amely előre kiszámítható volt.
LEGÚJABB KÉPEK
 
 
 
 
 
 
 
 
A szépkorúak és az elismerésben részesültek egészségére 
 
 
 
Elköszönés Balázs Gézánétól a Szövetség elnökségi tagjától 
 
EMLÉKLAP Fonói Őszi Fény Nyugdíjas Klubnak 
 
EMLÉKLAP Nagyberki Pedagógus Kórus 
 
EMLÉKLAP Kisgyalánért Egyesület Nőegylet 
 
EMLÉKLAP Balatonszentgyörgyi Margaréta Nyugdíjas Egyesület 
 
EMLÉKLAP Törökkoppányi Nyugdíjas Klub 
 
EMLÉKLAP Sávolyi Dalkör 
 
KOVÁCS LAJOS Emlékplakett 8. Kaposmérői Nyugdíjas Klub  
 
KOVÁCS LAJOS Emlékplakett 7. Somogysárdi Ezüstfenyő Nyugdíjas Klub  
 
KOVÁCS LAJOS Emlékplakett 6. Lábodi Hölgykoszorú Nyugdíjas Klub  
 
KOVÁCS LAJOS Emlékplakett 5. Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet Nyu 
 
KOVÁCS LAJOS Emlékplakett Nyugdíjasok Kaposvári Egyesülete 
 
KOVÁCS LAJOS emlékplakett Nagyatádi Konzervgyári Szakszervezeti Nyugdíjas Klub 
 
Vida Irén EMLÉKLAP Törökkoppányi Nyugdíjas Klub