Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”    
Általános | 2015.11.13.
Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen.

Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”

Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen. Az évforduló alkalmából arany babérkoszorú - benne az 5-ös szám - tette egyedivé az emléklapokat. Ez a találkozó egyben elköszönés is volt a Hetestől, mert az elképzelések szerint a Reuma Kúra 2016-ban átköltözik a Kaposmérői sportcentrumba.

Több mint 250 szépkorú társunk jött el összemérni erejét, ügyességét és tudását. Örömteli volt a szervezők számára, hogy a megye távolabbi szegleteiből is érkeztek résztvevők. A nyolc versenyszámból álló csapatversenyre 18 6 fős csapat adta le a nevezését. Az ügyességi és fizikai számok mellet ezúttal agytorna is volt. Egy szellemi totó is szerepelt a versenyszámok között, ahol olimpiai bajnokok versező korukban és mostanában készült fotói alapján kellett a sportágat és a sportoló nevét megfejteni.

Mint ahogy a fotókon is látható a résztvevők komolyan vették a megmérettetést. Bátran kilehet jelenteni, hogy a korukhoz képest szinte mindenki olyan nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, ami alaposan meglepte a versenybírókat is.

A csapatverseny végeredményét illetően nem született meglepetés. Megvédte előző évi elsőségét a Kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja vegyes csapata.

Szövetségünk emléklappal és kupával köszönte meg Török Tibornénak Hetes község polgármesterének, és a képviselő testületnek hogy öt éven keresztül lelkes támogatója volt a versenynek, anyagilag és a sportcentrum térítésmentes használatával támogatták a Reuma Kúrát. Nagyon nagy köszönet illeti a helyi nyugdíjas klub tagjait, akik öt éven keresztül sok sok társadalmi munkával vettek részt a versenyek előkészítésében és lebonyolításában. Szövetségünk szintén emléklappal és serleggel köszönte meg Éhl Fülöpnek a versenyek összeállítójának és lebonyolítójának önzetlen és lelkes munkáját.

Köszönjük HETES!

2016-ban Kaposmérőben Találkozunk!

Fotók a GALÉRIÁBAN láthatók

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
MENNYI AZ ANNYI 2019 A 2018-19 évi nyugdíjemelés ellentmondásai, igazságtalansága Összevetés a somogyi öregségi nyugdíjakkal    
Általános | 2019.01.15.
Alapvetés: Mivel az átlag információ minden nyugdíjas zsebéből nagyjából azonos összeget vesz ki, akkor forintosítva egyforma összeget is kell visszatenni!
Három hónap kilenc megyei szintű rendezvény 2018 második félévében    
Általános | 2018.12.03.
Minden évben hagyományosan a Szövetség naptárának második féléve bővelkedik eseményekben. Így volt ez 2018-ban is. A rendezvények sorát augusztus 04.-én megtartott „Reuma Kúra 2018” Játékos Sportverseny nyitotta és a Somogyi Szépkorúak II. Dalos Találkozója zárta november 14.-én. E két időpont között kilenc megyei szintű programot kínáltunk tagszervezeteink tagságának.
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.
Vegyes aktualitások    
Általános | 2018.04.24.
Megint kimaradnak a fával és szénnel fűtők a rezsi csökkentésből ?    
Általános | 2018.03.30.
Március 27.- én Szövetségünk elnöksége nevében levelet küldött Stikel János elnök Dr. Pintér Sándor belügyminiszternek a fával és szénnel fűtők rezsicsökkentése körül érzékelhető bizonytalanság miatt!
LEGÚJABB KÉPEK
Nyugdíjasok Buzsáki Egyesülete 
 
 
 
Tüskevári Nyugdíjas Klub 
 
 
 
 
 
 
 
Berzencei Borostyán Nyugdíjas Klub 
 
Nagy István Magyaregresi Együtt-Egymásért Nyugdíjas Klub 
 
Kaposszerdahelyi Nyugdíjas Egyesület 
 
Gyékényesi Margaréta Nyugdíjas Klub 
 
 
 
Kaposvári Harmónia Énekegyüttes 
 
 
 
Csurgói Őszirózsa Nyugdíjas Klub 
 
 
 
Balatonfenyvesi Ezüstfenyő Nyugdíjas Egyesület Népdalköre 
 
Utasiné Kenderák Tímea a Taszári Rozmaring Kórus művészeti vezetője 
 
Kőröshegyi Nyugdíjas Klub  
 
Karádi Szivárvány Nyugdíjas Klub  
 
Baranyai Éva a Balatonfenyvesi Ezüstfenyő Nyugdíjas Egyesület elnöke