Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”    
Általános | 2015.11.13.
Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen.

Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”

Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen. Az évforduló alkalmából arany babérkoszorú - benne az 5-ös szám - tette egyedivé az emléklapokat. Ez a találkozó egyben elköszönés is volt a Hetestől, mert az elképzelések szerint a Reuma Kúra 2016-ban átköltözik a Kaposmérői sportcentrumba.

Több mint 250 szépkorú társunk jött el összemérni erejét, ügyességét és tudását. Örömteli volt a szervezők számára, hogy a megye távolabbi szegleteiből is érkeztek résztvevők. A nyolc versenyszámból álló csapatversenyre 18 6 fős csapat adta le a nevezését. Az ügyességi és fizikai számok mellet ezúttal agytorna is volt. Egy szellemi totó is szerepelt a versenyszámok között, ahol olimpiai bajnokok versező korukban és mostanában készült fotói alapján kellett a sportágat és a sportoló nevét megfejteni.

Mint ahogy a fotókon is látható a résztvevők komolyan vették a megmérettetést. Bátran kilehet jelenteni, hogy a korukhoz képest szinte mindenki olyan nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, ami alaposan meglepte a versenybírókat is.

A csapatverseny végeredményét illetően nem született meglepetés. Megvédte előző évi elsőségét a Kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja vegyes csapata.

Szövetségünk emléklappal és kupával köszönte meg Török Tibornénak Hetes község polgármesterének, és a képviselő testületnek hogy öt éven keresztül lelkes támogatója volt a versenynek, anyagilag és a sportcentrum térítésmentes használatával támogatták a Reuma Kúrát. Nagyon nagy köszönet illeti a helyi nyugdíjas klub tagjait, akik öt éven keresztül sok sok társadalmi munkával vettek részt a versenyek előkészítésében és lebonyolításában. Szövetségünk szintén emléklappal és serleggel köszönte meg Éhl Fülöpnek a versenyek összeállítójának és lebonyolítójának önzetlen és lelkes munkáját.

Köszönjük HETES!

2016-ban Kaposmérőben Találkozunk!

Fotók a GALÉRIÁBAN láthatók

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.
Vegyes aktualitások    
Általános | 2018.04.24.
Megint kimaradnak a fával és szénnel fűtők a rezsi csökkentésből ?    
Általános | 2018.03.30.
Március 27.- én Szövetségünk elnöksége nevében levelet küldött Stikel János elnök Dr. Pintér Sándor belügyminiszternek a fával és szénnel fűtők rezsicsökkentése körül érzékelhető bizonytalanság miatt!
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!    
Általános | 2018.03.30.
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!Magas részvétel mellett tartottuk meg március 21-én Szövetségünk tisztújító küldöttgyűlését, amely számadás volt az elmúlt négy év és a 2017-es év munkájáról.
MENNYI AZ ANNYI 2018 Tények és következtetések a 2018 évi 3%-os infláció követő nyugdíjemelésről és ami még ezen túl mutat    
Általános | 2018.01.29.
Szövetségünk nem valaki ellen, hanem a nyugdíjasainkért fogalmazza meg jó szándékú kritikai észrevételeit, javaslatait a nyugdíjasok életszínvonalával és életminőségével kapcsolatosan. Ez a szellemiség a 27 év során nem változott. A nyugdíjasoknak is joga van jobban élni, ha az ország gazdasági helyzete ezt lehetővé teszi.
LEGÚJABB KÉPEK
Hunyadi Magdolna leköszönő kistérségi vezető 
 
Szabó Tiborné ügyvezető alelnök nyugdíjba vonulása az elnökségből 
 
Az Etikai Bizottság 
 
A Felügyelő Bizottság 
 
A Kulturális Bizottság 
 
Az elnök és a négy alelnök 
 
Az új elnökség 
 
Igen 
 
Kutor Sándor a Marcali és Környéke Nyugdíjas Kistérség vezető helyettese 
 
Tüttő Lajosné a Somogyvári Sárga rózsa Dalkör vezetője  
 
Verb Józsefné a Zselickislaki Nyugdíjasok Egyesülete elnöke 
 
Kovács Lászlóné klub vezető Nagyberkiből 
 
Nagy Istvánné a Magyaregresi Együtt-egymásért Egyesület elnöke 
 
Tilesch József a Balatonberényi Nyugdíjas Egyesület elnöke 
 
Átadásra várva 
 
Alelnöki előkészület 
 
Gyenesei István a Szövetség Dísz Tagja köszönt 
 
Ormai István a Szövetség Dísz Tagja, Nagyatád polgármestere köszönti a küldöttek 
 
Kiss Jánosné egy verssel köszönti a küldötteket