Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”    
Általános | 2015.11.13.
Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen.

Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”

Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen. Az évforduló alkalmából arany babérkoszorú - benne az 5-ös szám - tette egyedivé az emléklapokat. Ez a találkozó egyben elköszönés is volt a Hetestől, mert az elképzelések szerint a Reuma Kúra 2016-ban átköltözik a Kaposmérői sportcentrumba.

Több mint 250 szépkorú társunk jött el összemérni erejét, ügyességét és tudását. Örömteli volt a szervezők számára, hogy a megye távolabbi szegleteiből is érkeztek résztvevők. A nyolc versenyszámból álló csapatversenyre 18 6 fős csapat adta le a nevezését. Az ügyességi és fizikai számok mellet ezúttal agytorna is volt. Egy szellemi totó is szerepelt a versenyszámok között, ahol olimpiai bajnokok versező korukban és mostanában készült fotói alapján kellett a sportágat és a sportoló nevét megfejteni.

Mint ahogy a fotókon is látható a résztvevők komolyan vették a megmérettetést. Bátran kilehet jelenteni, hogy a korukhoz képest szinte mindenki olyan nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, ami alaposan meglepte a versenybírókat is.

A csapatverseny végeredményét illetően nem született meglepetés. Megvédte előző évi elsőségét a Kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja vegyes csapata.

Szövetségünk emléklappal és kupával köszönte meg Török Tibornénak Hetes község polgármesterének, és a képviselő testületnek hogy öt éven keresztül lelkes támogatója volt a versenynek, anyagilag és a sportcentrum térítésmentes használatával támogatták a Reuma Kúrát. Nagyon nagy köszönet illeti a helyi nyugdíjas klub tagjait, akik öt éven keresztül sok sok társadalmi munkával vettek részt a versenyek előkészítésében és lebonyolításában. Szövetségünk szintén emléklappal és serleggel köszönte meg Éhl Fülöpnek a versenyek összeállítójának és lebonyolítójának önzetlen és lelkes munkáját.

Köszönjük HETES!

2016-ban Kaposmérőben Találkozunk!

Fotók a GALÉRIÁBAN láthatók

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Takács Gyula Versmondó Találkozó 2018    
Általános | 2018.03.14.
Takács Gyula Versmondó Találkozó 2018Szövetségünk ismét immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg a "Takács Gyula" versmondó találkozót. tisztelegve ezzel is a somogyi költő óriás munkássága előtt
MENNYI AZ ANNYI 2018 Tények és következtetések a 2018 évi 3%-os infláció követő nyugdíjemelésről és ami még ezen túl mutat    
Általános | 2018.01.29.
Szövetségünk nem valaki ellen, hanem a nyugdíjasainkért fogalmazza meg jó szándékú kritikai észrevételeit, javaslatait a nyugdíjasok életszínvonalával és életminőségével kapcsolatosan. Ez a szellemiség a 27 év során nem változott. A nyugdíjasoknak is joga van jobban élni, ha az ország gazdasági helyzete ezt lehetővé teszi.
Pörgős volt 2017 második féléve    
Általános | 2017.12.19.
Hosszú idő óta hagyomány, hogy a Szövetség megyei szintű rendezvényeinek túlnyomó többsége az adott év második felére esik. Így volt ez 2017-ben is. Augusztus közepétől november közepéig nyolc olyan eseményt szerveztünk, amelynek mindegyike több száz résztvevőt, látogatót vonzott.
Mennyit vesz ki az infláció a nyugdíjasok zsebéből és menyit tesz vissza a kormány „inflációkövető” nyugdíjemelése?    
Általános | 2017.06.04.
Szövetségünk 1991-ben történt megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a tagsága, de tágabb értelemben a somogyi nyugdíjasok érdekvédelmére, érdekképviseletére. Ez a feladat és célkitűzés az Alapszabályunkban is egyik kiemelt feladatként került megfogalmazásra. Az elnökségünk tevékenységének ez az oldala az elmúlt 5-6 évben felerősödött.
Telt házzal indul az " Ezüst Nyár 2017"    
Általános | 2017.03.06.
LEGÚJABB KÉPEK
Nyugdíjasok Buzsáki Egyesülete 
 
Törökkoppányi Nyugdíjas Klub 
 
Nyugdíjasok Kaposvári Egyesülete Tiszta forrás kórus 
 
Kaposvár Dalárda 
 
Zákányfalui Együtt-Egymásért Nyugdíjas Klub 
 
Taszári Rozmaring Kórus 
 
Inkei Ibolya Nyugdíjas Klub 
 
Iharosberényi Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület kórusa 
 
Nagyberényi Őszi Napfény Nyugdíjas Klub 
 
Szóládi Kékibolya Nyugdíjas Klub 
 
„Harmónia„ Kulturális Csoport 
 
Somogysárdi Ezüstfenyő Nyugdíjas Klub 
 
Tabi Őszi Napfény Nyugdíjas Klub 
 
Utasiné Kenderák Tímea, Taszári Rozmaring Kórus 
 
Marcali Szivárvány Városi Nyugdíjas Egyesület 
 
Táskai Asszonykórus és az utánpótlás 
 
Balatonszentgyörgyi Margaréta Nyugdíjas Egyesület 
 
Czeferner Józsefnét Nagybajom város polgármestere a gála védnöke 
 
Minden eladó sorban lévő leány pártában maradt