Hírlevél
BEMUTATKOZÁS SZERVEZETEINK AKTUALITÁSOK ESEMÉNYEK TAGSZERVEZETEINKTŐL GALÉRIA LINKEK ELÉRHETŐSÉG DÍJAZOTTAK GÁLÁK
AKTUALITÁSOK
Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”    
Általános | 2015.11.13.
Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen.

Ötödször Hetesen a „Reuma Kúra”

Augusztus közepén rendeztük meg a hetesi sportcentrumban a „Reuma Kúra 2015” Somogyi Szépkorúak Sportversenyét. Egyfajta „mini jubileumi” emlékezéssel kezdődött a rendezvény, hiszen immáron ötödik alkalommal gyűltek össze a Szövetség sportot és versengést kedvelő szépkorú tagjai Hetesen. Az évforduló alkalmából arany babérkoszorú - benne az 5-ös szám - tette egyedivé az emléklapokat. Ez a találkozó egyben elköszönés is volt a Hetestől, mert az elképzelések szerint a Reuma Kúra 2016-ban átköltözik a Kaposmérői sportcentrumba.

Több mint 250 szépkorú társunk jött el összemérni erejét, ügyességét és tudását. Örömteli volt a szervezők számára, hogy a megye távolabbi szegleteiből is érkeztek résztvevők. A nyolc versenyszámból álló csapatversenyre 18 6 fős csapat adta le a nevezését. Az ügyességi és fizikai számok mellet ezúttal agytorna is volt. Egy szellemi totó is szerepelt a versenyszámok között, ahol olimpiai bajnokok versező korukban és mostanában készült fotói alapján kellett a sportágat és a sportoló nevét megfejteni.

Mint ahogy a fotókon is látható a résztvevők komolyan vették a megmérettetést. Bátran kilehet jelenteni, hogy a korukhoz képest szinte mindenki olyan nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, ami alaposan meglepte a versenybírókat is.

A csapatverseny végeredményét illetően nem született meglepetés. Megvédte előző évi elsőségét a Kaposvári Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja vegyes csapata.

Szövetségünk emléklappal és kupával köszönte meg Török Tibornénak Hetes község polgármesterének, és a képviselő testületnek hogy öt éven keresztül lelkes támogatója volt a versenynek, anyagilag és a sportcentrum térítésmentes használatával támogatták a Reuma Kúrát. Nagyon nagy köszönet illeti a helyi nyugdíjas klub tagjait, akik öt éven keresztül sok sok társadalmi munkával vettek részt a versenyek előkészítésében és lebonyolításában. Szövetségünk szintén emléklappal és serleggel köszönte meg Éhl Fülöpnek a versenyek összeállítójának és lebonyolítójának önzetlen és lelkes munkáját.

Köszönjük HETES!

2016-ban Kaposmérőben Találkozunk!

Fotók a GALÉRIÁBAN láthatók

Elnökség

    iwiw facebook twitter kedvencekhez nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA

 

Letölthető anyagok
1% felajánlása
AKTUALITÁSOK
Somogyi Népviseletek Bemutatója    
Általános | 2018.08.14.
Somogyi Népviseletek BemutatójaSzövetségünk kiemelt feladatának tekinti a néphagyományok megőrzését, bemutatását és átörökítését a jövő nemzedékének.Ezek közé tartozik a somogyi népviseletek megőrzése és bemutatása is.
Vegyes aktualitások 2018 második félévéről    
Általános | 2018.07.05.
Elnökségünk júniusi ülésén megtárgyalta a 2018 második félévre tervezett programokat, az ezekkel kapcsolatos szervezési tennivalókat.Döntés született a rendezvények helyszíneiről és időpontjairól.Az előttünk álló félévben a Szövetség 9 megyei szintű rendezvényt tervezett és szervez. Sokszínű programokban gazdag félév elé nézünk.
Vegyes aktualitások    
Általános | 2018.04.24.
Megint kimaradnak a fával és szénnel fűtők a rezsi csökkentésből ?    
Általános | 2018.03.30.
Március 27.- én Szövetségünk elnöksége nevében levelet küldött Stikel János elnök Dr. Pintér Sándor belügyminiszternek a fával és szénnel fűtők rezsicsökkentése körül érzékelhető bizonytalanság miatt!
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!    
Általános | 2018.03.30.
...hogy jó legyen nyugdíjasnak lenni!... Újabb négy év tartalmas munkájával lett patinásabb Szövetségünk!Magas részvétel mellett tartottuk meg március 21-én Szövetségünk tisztújító küldöttgyűlését, amely számadás volt az elmúlt négy év és a 2017-es év munkájáról.
LEGÚJABB KÉPEK
Hunyadi Magdolna leköszönő kistérségi vezető 
 
Szabó Tiborné ügyvezető alelnök nyugdíjba vonulása az elnökségből 
 
Az Etikai Bizottság 
 
A Felügyelő Bizottság 
 
A Kulturális Bizottság 
 
Az elnök és a négy alelnök 
 
Az új elnökség 
 
Igen 
 
Kutor Sándor a Marcali és Környéke Nyugdíjas Kistérség vezető helyettese 
 
Tüttő Lajosné a Somogyvári Sárga rózsa Dalkör vezetője  
 
Verb Józsefné a Zselickislaki Nyugdíjasok Egyesülete elnöke 
 
Kovács Lászlóné klub vezető Nagyberkiből 
 
Nagy Istvánné a Magyaregresi Együtt-egymásért Egyesület elnöke 
 
Tilesch József a Balatonberényi Nyugdíjas Egyesület elnöke 
 
Átadásra várva 
 
Alelnöki előkészület 
 
Gyenesei István a Szövetség Dísz Tagja köszönt 
 
Ormai István a Szövetség Dísz Tagja, Nagyatád polgármestere köszönti a küldöttek 
 
Kiss Jánosné egy verssel köszönti a küldötteket